27 Aralık 2015 Pazar

Instagram Arama Geçmişini Bulma

      Hepimiz biliyoruz ki instagram hesabı başka bir telefonda açıldığında arama geçmişini bulmamız gibi bir ihtimal söz konusu değil. Şunu aramış bunu aramış gibi karşımıza bir liste çıkmayacaktır. Sevgilim instagram hesabından en son kimi aramış kimlere bakmış aslında hepimizin derdi bu :)

       İşin sırrını veriyorum arkadaşlar; instagram bize öyle bir liste vermese dahi son arananlar, daha doğrusu arananlar sürekli olarak karşımıza çıkmakta, örnekle verecek olursak; sevgilinizin ayşe adında bir kızın hesabına baktığını aradığını düşünüyorsanız ve listesinde olma olasılığı hatta bakma olasılığı yok ise sadece 'A' harfine basarak çıkanlara bakmanız yeterlidir. Eğer 'A' harfine bastın ve ilk sıralarda ya da o listede çıkmıyor ise o kişi aranmamış demektir. Ama bakıyorsun ki sadece adının ilk harfini yazdığında ilk sıralarda beklediğiniz kişiler var ise, onları arıyor ve stalk yapıyor demektir. 

      Bunu diğer harflerle deneyebilir bakabilirsiniz, bazı harflerde ilk sıralarda başkalarının çıkması  takip ettiği kişiler arasında olmasından kaynaklıdır. Bunu daha da pekiştirip emin olmak istiyorsunuz diyelim; Ayşe Yılmaz isminde birisine bakılıyorsa 'A' harfine baktınız o Ayşe kızı en başlarda çıktı, 'Y' harfine bastınız yine o en başlarda çıktı. O zaman emin olabilirsiniz.

Sevgili arkadaşlar yazılarımı bundan sonra biraz daha profesyonel olarak yazmak için, kendi adıma açtığım Huseyin Ulucay Blog üzerindeki blogumda yazmaya karar verdim.

Buradaki yazılarımı orada bulabilir ve yeni yazılarımı oradan takip edebilirsiniz. Ayrıca yorum tarafında bize ulaşın, bilgilerimizi paylaşalım.

8 yorum:

  1. Telefon numaramız nedir acaba bu mevzu hakkında size danismam lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil