26 Ekim 2016 Çarşamba

ÜCRETSİZ GREEN CARD NASIL ALINIR, BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? AMERİKADA YAŞAMA FIRSATI

Green Card nedir ? Green Card başvurusu nasıl yapılır? Green Card başvuru nereye yapılmalıdır? gibi sorular varsa kafanızda öncelikle belirteyim bunlar için her hangi bir ücret vermeniz gerekmemektedir. Green Card başvuru işlemleri ücretsizdir.

Green Card genel anlamıyla Amerika Birleşik Devletleri’nin her yıl yaklaşık 50.000 kişiye verdiği Amerika’da yaşama fırsatının, Amerikan vatandaşı olma şansının ve Amerikan Rüyası’nın ismidir. Bununla alakalı bir çok danışmanlık firması vardır, bu firmalar sizden belirli bir ücret talep ederek aslında sizin internet üzerinden başvurusunu yapabileceğiniz https://www.dvlottery.state.gov/ adresinden az bir ingilizce bilgisine sahip olsanız dahi kolayca gireceğiniz sisteme sizin adınıza giriş yapar.


Bunu size 5 yıllık başvuru olarak pazarlar ve her sene sadece o siteye sizin adınıza girerek bilgilerinizin girişini yapar. Bunun içinde sizden yüksek miktarda ücret talep eder.

2016 yılı içerisinde Green Card başvuruları için https://www.dvlottery.state.gov/ adresine girdiğinizde gerekli bilgileri alacaksınız.



Burada anlatmak istediğim aslında tamamen ücretsiz olan bir hizmet için para talep edilmesinin önüne geçebilmek. Tabii ki o firmalar bir çok yere reklam vererek bu yazıdan daha ön sıralara çıkacak. Bu yazıyı en azından etrafınızdaki insanlarla paylaşarak onlarında bu sömürücülere boşuna para vermemelerini sağlamış olursunuz.

Başvurular şu anda açılmadı, Ekim ayı içerisinde başvurular başlayacak. Başvuru zamanı geldiğinde başvuru ile ilgili buradan yardımcı olabilirim. Orada kendi bilgilerinizi gireceksiniz, özellikle tek dikkat etmeniz biyometrik bir fotoğrafınız olması. Sadece biyometrik fotoğraf belirli standartlara bağlanmış ona dikkat edin yeter.

Şimdiden green card başvurusu 



2 yorum:

  1. Merhaba Huseyın Bey Merakımı bağışlayın Fakat neden ? Bu başvurunun tamamının ingilizce olduğunu tek harf hatası noktalama dahi hata yapılamayacağı konusunda neden bilgi aktarmıyorsunuz ? Danışmanlık firmaları Ön başvuruda hata yaşanmamasını sağlayan FİRMALARDIR Ve eğer siz bir firma altında bu işlemi yapar iseniz Bu na bir bedel ödemenizin neresi abesle işkikaldir Bunu anlayamadım ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar
      Başvuru sahibinden istenilen bilgiler; kimlik ve adres bilgileridir ve bunlar da herkesin gözü kapalı yazabileceği bilgilerdir. Bu bilgileri Green Card başvurusunda dikkat etmeden yanlış yapacağını düşünen varsa tabii ki o firmalara başvurabilir. Ben bilgiyi veririm alıp almamak size kalmış.

      Sil