5 Ocak 2016 Salı

ismek Google Seo Kursu Günlüğü

Merhaba, bu yazımda ismek tarafından verilen ücretsiz Google Seo kursu ile ilgili bilgiler aktaracağım.
İsmek tarafından verilen ücretsiz Google Seo kursunda olanları bir nevi günlük olarak bu yazıyı kurs gününün ardından güncelleyeceğim. Google Seo ile ilgili şeyleri anlatmaya daha sonra başlayacağım ama öncelik olarak şunu söylemek istiyorum, Google Seo kursu ücretsiz olduğu için talep yüksek olacaktır ama o talebe rağmen katılım çok az sayıda olacaktır. Kurs için 12 kişilik bir sınıf açılmışsa 24 kişiyi sınava alacaklar ve sınava katılım ve geçen insan sayısına göre kurs başlangıcında çağırılacaktır. Sıranız eğer gerilerde ise 40-50.sıra gibi. Başvuru yaptığınız kurs merkezine gidip görüşün ve kesinlikle katılacağınızı belirtin (eğer kesinlikle katılacaksanız). Kursun ilk günü hangi konuların üzerinden geçileceği ve tanışma gibi fasıllarla geçmekte, katılımcılar Google Seo ile ilgili aklında olan soruları soruyor.
Bu da kursumuzdan ilk ekran görüntümüz olsun. Hangi araçları kullanarak Seo uzmanı olma yolunda ilerleyeceğimizin temel çizgisini oluşturan araçları dikkatle takip edeceğiz.

2 yorum:

  1. Düzenli olarak sitemizde yazdığımız güncel SEO bilgileri, Arama Motoru algoritma değişikliği haberleri, yapılması gerekenlere ait bilgileri takip edebilir, SEO adına bilgi seviyenizi arttırabilirsiniz.

    YanıtlaSil