18 Eylül 2017 Pazartesi

Erkek Vücut Bakımı ve Peeling Nasıl Olmalıdır?

Daha önceki yazılarımızda erkek saç ve sakal bakımı, yüz ve cilt bakımı ile beraber burun bandı nedir ve nasıl kullanılır gibi konulara değindik. Bugünkü yazımızda ise erkek vücut bakımından ve peeling den bahsedeceğiz. Hep bahsettiğimiz gibi vücut ve cilt bakımı sadece kadınların yaptığı bir şey değildir. Eğer hayatınızda kendisine bakan, bakımlı ve özenli bir kadın istiyorsanız, hiç kusura bakmayın, erkeklerde bakımlı olmak zorunda.
Şimdi asıl konumuz olan vücut bakımına gelelim, yaratılışı gereği erkekler genelde kıllı varlıklardır ve doğuştan kılınız az olursa ve çıkmıyorsa tüysüz, çok olursa farklı yakıştırmalar içine çekilebilirsiniz. O yüzden ya arasını bulacaksınız ya da çok kıllı birisiyseniz ona bakım yapacaksınız kendinize.
Tahmin ediyoruz ki kimse böyle bir görüntüye sahip olmak istemez. Özellikle yazın denize gireceksiniz etrafınıza bakıyorsunuz, o güne kadar vücut yapmış çalışmış, kaslarını sayabildiğiniz erkekler size rakip oluyor, üstüne üstlük bir de bu kişiler vücut bakımlarını yapmışlar, en güzel kremleri kullanmış ve ortaya çıkmışlar. İnsanların karşısındaki insan hakkında karar verme süresi yaklaşık 7 saniyedir.

7 saniye içerisinde dış görüntünüzle karşınızdaki insana mesaj verirsiniz. O mesajı en iyi şekilde verebilmek için, vücudunuzda ki fazla kıllardan kurtulmanız gerekir. Bunun için size 0,1 mm kesme kapasitesine sahip Moser 1411-0050 Mini Klasik Profesyonel Tıraş Makinesi'ni tavsiye ederiz. Bu makinenin mini boyutuyla beraber gerekli bütün bölgelerde rahatça kullanabilirsiniz. 0,1 mm kadar kesme uzunluğundan dolayı da neredeyse jiletle tıraş olmuş hissi verecektir.

Bunun yanında koltuk altı ve genital bölgelerin temizliği için de size özellikle tavsiyemiz ki, bu ürün çeliğin ana vatanı olan Almanya Solingen'de üretilmiş olup, bütün testlerden başarı ile geçmiş Wilkinson Sword Banyo Kullan At Tıraş Bıçağı. Bu ürünle beraber gönül rahatlığıyla banyo tıraşınızı yapabilirsiniz. 

Evet şimdi vücudumuz tertemiz oldu, sıra geldi peelinge. Öncelikle size peeling hakkında biraz bilgi aktaralım; çeşitli maddelerden oluşan bir maskenin cilde uygulanması sonucu, zamanla insan vücuduna dış dünyadan gelen pislik ve kirler, kirli havanın etkileri, derinin zamanla dökülmesi ya da incelmesi ve ölmesi durumunda, peeling uygulaması sonucu o derinin yenilenmesi ve ölü derinin vücuttan temizlenmesi işlemlerine verilen genel addır. 



Burada size kendi hazırlayabileceğiniz peeling malzemelerinden bahsedeceğiz. Öncelikle cildiniz iyi durumda ama biraz bakıma ihtiyacım var diyorsanız, çok derin olmayan bir peeling çeşidini öneririz.

Malzemeler: 2 çay kaşığı biraz öğütülmüş kahve (un gibi olmamalı), 2 çay kaşığı bal, yarım çay kaşığı zeytinyağı 
Yapılışı: Bu malzemeler için cam bir kase bulun ve kasenin içerisinde iyice birbirlerine harmanlayın ve cilde uygulanacak bir peeling kıvamına geldiğinde cildinize masaj yapar gibi uygulamaya başlayın. Yaklaşık 5 dakika kadar cildinizde kaldıktan sonra yavaş yavaş ovalayarak cildinizden çıkarın ve ılık su ile cildinizi temizleyin. Bu peeling çeşidini haftada bir kere cildinize uygulamanız cildinizin daha parlak ve bakımlı görünmesini sağlayacaktır. 

Bu yazımızın sonuna gelirken yine kadın ve erkek bakımında farklı farklı konularda yazmaya devam edeceğiz. Sizinde aklınıza takılan ve tavsiye almak istediğiniz bir konu varsa, bir ürün aradınız bulamadıysanız sitemizden bize yazabilirsiniz. Tıraş Sepetim 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder